keskiviikko 21. toukokuuta 2014

#kesäkunto30pv

Huumalla on tällä hetkellä meneillään kesäkunto-kampanja. Käy lukemassa lisää asiasta Huuman Facebookista tai itse tapahtumasta

Mukaan voit osallistua myös Huuman Instagramissa: clubhuuma ja tägäämällä #kesäkunto30pv omiin kuviisi. 


Kesäkunto on jokaisen omanlainen, joten älä pelkää ottaa haastetta vastaan, vaan ylitä itsesi vielä tämän kesän aikana!



Toimitus testaa: rahkat!

Tänään testiin ovat päässet erilaiset maitorahkat. Maitorahkahan tunnetaan hyvänä proteiininlähteenä ja nykyään siitä puhutaan paljon. Rahkaa saa kaupasta kuin kaupasta ja lähes minkä makuisna tahansa. Nyt kuitenkin esittelemme muutaman maustamattoman rahkan, joista testihenkilöt ovat saaneet sanoa oman mielipiteensä. Rahka, kuten mikä tahansa makuun liittyvä asia, jakoi tässäkin mielipiteitä.

Pehmeä, täyteläinen rahka. Proteiinia 9g/100g, rasvaa 2,3%. Hinta n.1.15e.
* pehmeä, hieman liian kermainen
* maistuu happamalle, paha jälkimaku
* pehmeä, ätläkkä
* yllättävän pehmeä ja hyvä
* kermainen
* maistuu viilille
* NAM! jälkkäri-tyyppinen
* maistuu kermaiselle



Pehmeä, rasvaton maitorahka. Laktoositon. Proteiinia 10g/100g, rasvaa 0,3g/100g. Hinta n.1,55e.
* pehmeä, raikkaan makuinen, jauhoinen
* raikkaampi
* outo jälkimaku, jauhoinen
* en tykkää, jauhoinen
* tuttu, jauhoinen
* perus rahkan makuinen
* paras
* mun perus rahka


Valio eila. Laktoositon. Proteiinia 11g/100g, rasvaa 0,3g/100g. Hinta n. 2,05e.'
* tönkkö koostumus
* RAHKA
* maistuu raejuustolle, juustoinen
* maistamattakin kököttiä
* tuhti
* tarttuu kitalakeen, tahmea
* ihan hyvää, ok, kittiä
* kittiä, mutta pehmeän makuista


Pirkka vähälaktoosinen mieto maitorahka. Proteiinia 10g/100g, rasvaa 0,3g/100g. Hinta n. 0,79e.
* kirpeä, paha jälkimaku
* oikein raikas, hyvä
* hajuton, mauton, raikas ja helppo
* tosi hyvää, voisin syödä uudestaankin
* helposti syötävä
* jugurttimainen, hapan
* tosi jugurttinen
* hyi!


Arla protein-rahka. Protiinia 10g, rasvaa 0,1g. Hinta n.1,15.
* pehmä, ei maistu rahkalle
* kaikkein mauttomin
* jännä sivumaku, suutuntuma hyvä
* ihan hyvä
* helppo syödä
* näistä kaikista paras
* tosi kitkerä
* pistävä jälkimaku

Tässä raatimme mielipiteet, jokainen tehköön oman päätöksensä siitä mikä omaan ostoskoriin päätyy! :)

Namaste

Tänään perjantaina 11.4.2014 Huuma toivotti auringon ja kevään tervetulleeksi vahvoin ottein Norssalmen sillalla.

Keväisen maanantain asua x2!

Näin auringon hivellessä mieltämme kannattaa napata kaveria hihasta ja lähteä yhdessä treenaamaan! Jos olette tosiystäviä, tietenkin sovitatte treeiasunnekin yhteen sointuviksi!



Ei muuta kuin kaverin kanssa treenailemaan!

Huumaavan kuntoiluhaasteen onnelliset voittajat!

Lauantaina 15.3.2014 Huumalla palkitiin Kuntoiluhaasteen voittajat! Jännitys oli katossaan ja aamusta asti alkannut jännitys huipentui Piazzan lavalla!

Koko haasteen voittajaksi selviytyi Mia.


Onnitteluja ja halauksia!


Lehdistön suosiksi ja huikean blogimenestyksen vuoksi palkinnon sai myös Carita!



Emme myöskään voineet jättää palkitsematta kolmatta henkilöä, jonka tulokset olivat niin HUIKEAT, että ne jo pelkästään ansaitsisivat oman huomionosoituksensa. Uudistunut ja entistä ehompi Jari!



Lopuksi koko haasteporukka sai vielä ansaitusti kunniakirjan sekä pienimuotoiset palkinnot hyvin sujuneesta ja huikean hienosta matkasta!



Koko Huuman väki kiittää haastelaisia, valmentajia, tukijoukkoja, yhteistyökumppaneita sekä kaikkia äänestäjiä! Kaikkien ansiosta koko tämä haaste oli mahdollista toteuttaa!

Huuman kuntoiluhaaste on saatettu päätökseen!

Huuman kuntoiluhaaste on nyt virallisesti takanapäin. Mahtavat muutokset ja loistavat tulokst voitte käydä lukemassa kunkin haastelaisten blogeista! Mutta tässä haastelaisten muutoksia myös pienenä makupalana kuvien muodossa.


http://tahdollevoimaa.blogspot.fi/'



http://jarkkatreenaa.blogspot.fi/


http://runveikkorun.blogspot.fi/


http://runmia.blogspot.fi/


http://eraanakauniinaaamuna.blogspot.fi/


http://kunnonevaat.blogspot.fi/

Käythän äänestämässä omaa suosikkiasi täällä:
http://www.clubhuuma.fi/survey/aanesta-haasteen-kuningatarta-kuningasta?id=505524
ÄÄNESTYS ON PÄÄTTYNYT!

Päivän asu CMS-klubien tyyliin!

Tämän päivän asuna toimii Huumalla myynnissä olevat trikoot sekä toppi. Molemmat mielettömän mukavia ja hyvin suunniteltuja. Nämä ihanuudet saat hankittua vastaanotostamme tällä viikolla erityiseen tarjoushintaan!



Kuusi viikkoa haastetta takana!

Kuutisen viikkoa sitten Huumalle asteli kuusi hyvin päättäväistä ja valinnasta onnellista henkilöä! Huuman kuntoiluhaaste oli aivan alkumetreillä ja tavoitteita aseteltiin. Kuuteen viikkoon on mahtunut VALTAVA määrä asioita; on Hypoxia, treeniä Personal Trainerin kanssa, ruokavaliota, ryhmätreeniä, mentaalista puolta jne. Matka on ollut mieletön ja kaikki kuusi valittua ovat painaneet kaiken aikaa kuin höyryveturit! Takapakkeja on jossain kohtaa osalle tullut, mutta niistäkin on ylitse päästy kunnon sisukkaalla asenteella!

Viime viikolla näitä haastelaisia sitten hemmoteltiin uuden ja muuttuneen ulkonäön vuoksi. Torstai-iltana ryhmän naisväki pääsi Kotkan Vilaan Privat Shopping-iltaan, josta päälle valikoitui asuja Huuman The Partyihin!


Hymy oli herkässä kun tälläiseen hemmotteluun pääsi. Ja toki myös siksi, että useampaankin otteeseen sovituskopeista kuului: "Mie mahdun jo TÄMÄN kokoisiin vaatteisiin!" Eli muutosta on tapahtuniut... :D


Lisää Vila:n illasta voitte käydä lukemassa kunkin naisen omasta blogista:

MIA:
http://runmia.blogspot.fi/

CARITA:
http://tahdollevoimaa.blogspot.fi/

PÄIVI:
http://kunnonevaat.blogspot.fi/

ANU:
http://eraanakauniinaaamuna.blogspot.fi/

Ja kaikille muilleki Huuman jäsenille Vila tarjoaa -10% ostoksista, kunhan muistatte vilauttaa kassalla Huuman korttianne. Tämä ryhmä ja Huuman väki suosittelee lämpimästi käyntiä Vilassa hankkimassa The Bileisiin juhlavaatetta!

Perjantaiaamuna puolestaan haasteryhmän miesväki suunnisti kohti Kotkan DressMannia. Miehet olivat kovasti sitä mieltä, että he sovittavat yhdet vaatteet ja ne sitten lähtevät matkaan mukaan. MUTTA, kuinkas kävikään! Kun miehet pääsivät vaatteiden sovittelun makuun, ei siitä meinannut loppua tulla!

Hymy oli myös miehillä herkässä kun he vetivät entisestään pienempiä vaatteita niskaan!




Loppujen lopuksi ryhmän miehetkin saatiin vaatetettua juhlia varten ja liikkeestä astui ulos kaksi hyvin maireasti hymyilevää miestä. Miesten tunnelmista voitte lukea heidän blogeistaan:

JARI:
http://jarkkatreenaa.blogspot.fi/

VEIKKO:
http://runveikkorun.blogspot.fi/

Loppuun haluaisin vielä muistuttaa kaikkia, että tämän haasteen voittaja (vaikka kaikki heistä ovat jo nyt voittajia) julkaistaan ensi lauantaina 15.3.2014 pidettävissä The Bileissä! Lippuja bileisiin saa vielä hankittua Huuman vastaanotosta hintaan 25e/lippu. Ja haastelaisista omaa suosikkianne pääsette äänestämään tästä: http://www.clubhuuma.fi/survey/aanesta-haasteen-kuningatarta-kuningasta?id=505524

Auringonlaskun kengät!

Yksivärisen treeniasun piristys on värikkäät kengät! Nämä tämän hetkiseen auringonlaskuun sopivat kengät piristävät asun kuin asun ja saavat treenin varmasti kulkemaan!

Kosmisen päivän asu!

Tänään Huumalla käveli vastaan sen verta kosmiset pöksyt, että pakkohan niistä oli kuva saada! ;)



Taitaa se lähestyvä kevät tuoda väriä Huumallekin! :)

Huolto40

Eilen Huuman Piccolo-saliin asteli hieman epävarman oloisia asiakkaita. Alkamassa oli uutuustunti Huolto40. Kyseisellä tunnilla ei ole mitään tekemistä 40-kriisin kanssa, vaan kyseessä on 40 minuutin mittainen kehonhuolti tunti. :)



Tunti alkoi lämmittävillä ja avaavilla liikkeillä, mitkä ovat saaneet vaikutteita joogasta.



Tämän jälkeen päästiin itse asiaan ja varsinaiseen kehonhuolto-osioon, mikä tehtiin rullaillen FoamRollerilla. Kipupisteitä tuntui jokaiselta tunnilla olijalta löytyvän jostakin kohtaa kehoa, mutta toiset kohdat tuntuivat puolestaan helpommilta rullailtavilta.





40 minuuttia kului todella nopeasti, jopa hieman liiankin nopeasti ja tunnin jälkeen olo oli mukavan rentoutunut ja rauhallinen. Kyseinen tunti löytyy Huuman lukkarista tiistaisin klo. 19.10, keskiviikkoisin klo.16.30 (5.3.2014 alkaen) sekä torstaisin 9.50. Suotittelemme lämpimästi kaikille, myös miehille! ;)

Jos FoamRoller on sinulle täysin tuntematon kapistus tai kaipaat mielenvirkistystä asian tiimoilta, suosittelen katsomaan tämän pienen videon:

Runebergin päivän asu!

Tänään Huuman ovesta käveli taas melkoinen villipeto sisään! Nämä treenihousut suorastaan huusivat päästä kuvaan villien eläinhousujen jonon jatkeeksi! ;)



Grrrrrrau! Ja mukavaa keskiviikkoillan jatkoa! :D

Training Team

TRAINING TEAM - pienryhmävalmennus

Oletko joskus ajatellut, että liikunta saisi olla hauskaa? Oletko miettinyt kuinka haluaisit kokeilla erilaisia liikuntamuotoja? Haluaisitko löytää juuri sinua motivoivan liikuntamuodon ja kokea uusia asioita, jopa oman mukavuusalueesi ulkopuolelta? Starttiryhmä auttaa sinua liikunnan aloittamisessa tutustumalla eri lajeihin ja lajitekniikkaan sekä ylipäänsä kuntoilun perusteisiin perehdyttämällä.

Vai haluaisitko sinä apua painonhallinnassa? Haluaisitko oppia terveemmät elämäntavat? Olisiko sinusta ihana oppia nauttimaan liikunnasta sekä oppia kokoamaan lautasellesi herkullinen, mutta samalla terveellinen ateria? Painonhallintaryhmässä pääset opettelemaan terveellisen ravinnon merkitystä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin skä tutustumaan erilaisiin liikuntamuotoihin.

Training Team on motivoivaa, tuloksekasta ja oppimiseen tähtäävää hyvinvointivalmennusta, jossa sinä olet keskipiste. Valmennus tapahtuu pienryhmissä, jotka kootaan samaan tavoitteeseen tähtäävistä henkilöistä. Trainerin kannustuksen lisäksi myös muut ryhmäläiset ovat tukenasi.

 
Startti 12 tapaamista (kesto 4 kk).
Painonhallinta 24 tapaamista (kesto 8 kk).


Ryhmiä ohjaavat aina yhtä pirteät Laura, Mira, Lilli sekä kuvasta puuttuva Katja.

Seuraavat ryhmät alkavat:
ti 18.2.2014 klo 8.15 painonhallinta Mira
ke 5.2.2014 klo 17.15 painonhallinta Mira
to 13.2.2014 klo 18 startti Katja
ti 18.2.2014 klo 17.45 painonhallinta Mira

Ryhmissä on vielä muutamia paikkoja jäljellä. Lisätietoja laura.weckman@clubhuuma.fi p. 044 709 2828.
Ole rohkeasti yhteydessä, jos pienryhmävalmennus jäi yhtään kaihertamaan mieltäsi tai sinulle heräsi jotain kysyttävää asian tiimoilta.
Mitä saadaan kun kuusi samassa tilanteessa olevaa henkilöä laitetaa pieneen huoneeseen? Paljon puhetta, käden puristuksia, naurua ja jopa hämmentyneitä katseita.

Tästä lähti käyntiin Huuman kuntoiluhaasteen ensimmäiset yhteiset treenit. Takuuvarmaa hikeä ja rankkaa treeniä. Treenin edetessä saatettiin kuulla jokunen ärräpää sekä karjahdus ja mietittiinpä jossain kohtaa roskiksenkin tuomista vähän lähemmäksi. Kyseessä oli kahvakuulalla tehtävä bootcamp!








Tässä alla linkit kaikkien haastelaisten blogeihin:
http://runmia.blogspot.fi/
http://tahdollevoimaa.blogspot.fi/
http://kunnonevaat.blogspot.fi/
http://jarkkatreenaa.blogspot.fi/
http://runveikkorun.blogspot.fi/
http://eraanakauniinaaamuna.blogspot.fi/

Ja tässä vielä kuva koko konkkaronkasta. Kuvassa mukana haasteen yhteistreeneistä vastaava Mira sekä ravintovalmentajana häärivä Tea, joka oli tänään matkassa mukana "apuopena".

Loppuun haluaisin muistuttaa TEITÄ kaikkia, että käytte kertomassa oman uuden vuoden lupauksenne täällä:
http://www.webropol.com/P.aspx?id=605706&cid=127397691


Huuman kuntoiluhaaste starttaa!

Ihan ensimmäiseksi haluamme kiittää kaikkia mukaan hakeneita henkilöitä. Hakemuksien määrä yllätti erittäin positiivisesti meidät Huumalaiset ja tiiviin ja tiukan harkinnan jälkeen päädyimme kuuteen henkilöön. Mikäli SINÄ hait mukaan, mutta onni ei tällä kertaa suosinut, niin ethän menetä toivoasi. Kaikkien mukaan hakeneiden kesken arvotaan vielä mm. Personal Trainer- tapaamisia, eli pitäkäähän puhelimet edelleen kuuloetäisyydellä.

Mutta tässä he nyt ovat! Huuman kuntoiluhaasteeseen valitut henkilöt:


CARITA
Carita on kamppaillut painonsa kanssa oikeastaan koko elämänsä ajan ja on tällä hetkellä mukana FitFarmin Superdietissä. Häneltä ei puutu tietoa siitä, kuinka tulisi treenata tai syödä, mutta tahdonvoimaa häneltä puuttuu. Hän haluaa ammattilaistiimin tuekseen hyviin treeneihin ja kokonaisvaltaiseen elämäntaparemonttiin. "Kantapään kautta se kyykkykin tehdään".



VEIKKO
Veikko täyttää tänä vuonna pyöreät 50 vuotta ja haluaa olla hyvänä esimerkkinä siitä kuinka tässä iässä on vielä mahdollista olla hyvässä kunnossa. Veikko on positiivinen ja puhelias mies, joka ei arkaile kovaa treenaamista. Hän omaa vankan liikuntataustan ja haluaisi saada itsensä jälleen parempaan kuntoon.



JARI
Jari sanoo itseään perinteiseksi jojo-laihduttajaksi. Vuoden 2012 syksyllä hän aloitti Atkins-dieetin, jonka avulla karisi 50kg painoa. Tämän jälkeen nämä kilot ovat pysyneet poissa, mutta hän haluaisi vielä pudottaa painoaan sekä saada "mahan veke". Jarin tavoitteena olisi myös saada selkä parempaan kuntoon liikunnan ja painonpudotuksen avulla.



MIA
Mia on 32-vuotias kahden lapsen kotiäiti. Hän on rehti ja rehellinen niin sanoissaan kuin tekemisissään. Mia haluaa olla motivoivana esimerkkinä muille samassa elämäntilanteessa oleville siitä, kuinka "jääkaapilla ravaava, taikinavatsainen kotiäiti voi muuttua". Mian tämän vuoden tavoite on juosta puolimaraton.



PÄIVI
Päivi haluaa tänä vuonna "enemmän iloja ja vähemmän kiloja". Hän ei ole pitkään aikaan harrastanut kunnolla ja pitkäjänteisesti liikuntaa, mutta haluaa tähän nyt muutosta. Hänestä on myös tänä vuonna tulossa isoäiti ja hän haluaa jaksaa telmiä lastenlasten kanssa vielä monen monta vuotta. Päivi haluaa myös näyttää kuinka vielä viisikymppisenä on mahdollista saada itsensä kuntoon.



ANU
Anu nauttii maksimisykkeistä ja kymmenen kilometrin juoksulenkeistä. Hän haluaa kiinteytyä ja saada näkyviä tuloksia, sillä treeni on alkanut kulkemaan samaa rataa kerta toisensa jälkeen. Anu haluaa saada lisää varmuutta omaan treenaamiseensa ja ylittää omia rajojaan. Anulta löytyy aimo annos tahtoa sekä itsekuria.

Tässä he siis ovat ja heidän matkaansa kohti uudempaa ja ehompaa minää tullaan seuraamaan tiiviisti seuraavat kuusi viikkoa.
Stay tuned!